3x Uitgebreid Ontbijt

Om ontspannen wakker te worden

Terug naar overzicht

Tijd Voor Ontbijt

Blog artikel

In het weekend hebben we extra tijd om de dag rustig te beginnen. Tijdens een lekkere lange ochtend is het heerlijk om eens te experimenteren met vers deeg. Hoewel een zelfgemaakt croissantje natuurlijk al een traktatie is op zich, kan het ook leuk zijn om voor de afwisseling een keer iets anders te serveren. De mogelijkheden met ons deeg zijn namelijk eindeloos! Wat dacht je bijvoorbeeld van croiffles, een combinatie van wafels en croissants? Of brunch pizza’s met ei en ham? Hieronder vind je 3 recepten waarmee je iedereen zult verrassen.

Brunch pizza’s

Een pizza als ontbijt klinkt wellicht niet zo voor de hand liggend, maar geloof ons, met een eitje en wat ham is het echt een aanrader. Een groene asperge erbij maakt het helemaal af, lees hier het recept!

Croissant wafels

Een wafel en croissant ineen, ook wel croiffles genoemd, zijn heerlijk knapperig en tegelijkertijd toch ook fluffy. Versier ze met rood fruit en honing, of bijvoorbeeld met banaan en chocolade pasta. Lees hier meer!

Wentelteefjes taart

Ja, je leest het goed, een taart voor bij het ontbijt! Gemaakt met croissant deeg, vanillesuiker en een vleugje kaneel. De zalige geur die uit de oven komt zal iedereen uit bed lokken. Het recept vind je hier.

Fijn weekend!
5/5 (2 Reviews)
Deel dit artikel
Volgende Artikelen